-
Migdały w czekoladzie bez glutenu 50 g BIO Doti
Certyfikat: PL-EKO-02 Właściwości: Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady zawierającej 70% kakao. Przekąska stanowi klasyczne połączenie smaków. Produkt z polskiej rodzinnej Manufaktury, wytwarzany tradycyjnymi, ręcznymi metodami. Produkt jest przebadany pod ...
Więcej2,39 $
-
Orzechy nerkowca w czekoladzie deserowej bezglutenowe 50 g BIO Doti
Właściwości: Delikatny słodkawy smak ekologicznych nerkowców łączy się w harmonijną całość z organiczną belgijską czekoladą. Produkt z polskiej rodzinnej Manufaktury, wytwarzany tradycyjnymi, ręcznymi metodami. Produkt jest przebadany pod kątem nieobecności glutenu, ...
Więcej2,20 $
-
Daktyle w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe 50 g BIO Doti
Właściwości: Kawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1696 kJ/409 kcal Tłuszcz: 19 g; w ...
Więcej2,15 $
-
Żurawina w gorzkiej czekoladzie 50 g BIO Doti
Właściwości: Żurawina w połączeniu z czekoladą. Masa kakaowa minimum 70,4%. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. Składniki: czekolada gorzka* 60% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: ...
Więcej2,39 $